sunnuntai 8. huhtikuuta 2007

Suolikaupunkiin vaihtoon?

En tainnut sittenkään tehdä historiaa. TKK:n kansainvälisten asioiden osastolta tuli torstaina sähköpostia, jossa kerrottiin että vaihtohakupaperini ovat lähteneet Technische Universität Darmstadtiin, Saksaan. Tämä lienee jo merkitsevä osavoitto, sillä Darmstadtiin otaniemeläisillä on kuusi vaihtopaikkaa ja papereita lähti vain kahdelta. Ihmeitä saa siis käydä, etteivät minua hyväksy. Kyseinen "suolikaupunki" oli kuitenkin hakuvaihtoehdoistani toisella sijalla, ja olin todella toivonut pääseväni Itävallan Graziin, joka oli ensimmäinen vaihtoehtoni.

Yliopistona TU Graz ei ole yhtä kovaa tasoa kuin Darmstadt, mutta siellä olisi ollut paljon kaunista luontoa ympärillä, alhaisempi hintataso, paremmat kulkuyhteydet Itä-Eurooppaan ja mikä tärkeintä, Alpit laskettelurinteineen ihan vieressä. Kuulemma päivän hiihtoreissu Alpeille, hiihtolippu ja matkat mukaan luettuna, maksaa opiskelijalle alle kolmekymppiä.

Taidan käydä tiistaiaamuna koululla selvittämässä mistä johtui ensimmäisen vaihtoehdon hylkääminen, ja voiko asialle enää tehdä mitään.

Ei kommentteja: