perjantai 4. huhtikuuta 2008

Viimeinen 8 viikkoa

Vanhempieni tuomat kaurapuurot on syoty ja salmiakit ja ruisleivat vahenevat uhkaavaa vauhtia. Pitaa saada akkia joku vierailulle ennen kuin naista tulee vakavia vieroitusoireita. Erityisesti aamukaurapuuro on maistunut uskomattoman hyvalle tassa valkoisen leivan ja rasvaisten kroisanttien luvatussa maassa.

Tuntuu uskomattomalta, mutta koulua on enaan jaljella kahdeksan viikkoa. Kahdeksan! Taman jalkeen on tietenkin jaljella viela tentit, mutta ne ovat minulla parin ensimmaisen viikon sisalla luentojen loppumisesta. Tama tarkoittaa sita, etta jos yltaisin vaihto-opiskelulle asettamiini tavoitteisiin, taytyisi minun reilun kahden kuukauden paasta puhua ymmarrettavaa espanjaa, tuntea useita eri kaupunkeja Etela-Euroopassa, olla hankkinut hyodyllista tietoa opintoihini liittyen seka olla tutustunut mielenkiintoisiin ihmisiin eri puolilta maailmaa. Tarkoituksenani oli myos tutustua hieman valaistusalaan Madridissa ja Lissabonissa. Huh!

Onneksi olen saanut aikaan edes jotain naista ja eivat muutkaan pelkastaan ajatuksen asteelle ole jaaneet. Nyt on kuitenkin otettava kalenteri kateen ja katsottava etta viikonloput eivat lopu ennen paluulentoa Suomeen.

Kuvat on otettu Valenciasta, jolloin Fallas juhla oli vallannut koko kaupungin. Ylemmassa kuvassa he aloittavat polttamaan suurta Fallasta juhlien viimeisena iltana, niin kuin tapoihin kuuluu. Alemmassa kuvassa kukitettiin kymmenen metrin korkuinen puinen teos, jonka tarkoituksena oli kunnioittaa jotain, mita en sitten millaan muista mihin se liittyi...

Ei kommentteja: