maanantai 21. huhtikuuta 2008

Toita pitaisi taas syksylla tehda

Vaikka opiskeluaikaa on viela taalla Espanjan lammossa pari kuukautta jaljella, alkavat ajatukset siirtymaan myos tulevaan kesaan ja syksyyn. Ajatuksissa heranneet kysymykset koskevat hyvin perusasioita, kuten opiskelua, toita ja asuntoa.

Opinnoissa vuorossa on kandidaatin tyo, joka tulisi tehda nyt syksylla. Aiheen valinta on viela auki. Kandidaatin tyon ohella tulee suorittaa myos normaalisti opintoja. Taman lisaksi olen ilmoittautunut kansainvalisyydesta hullaantuneena KV-isoksi TKK:lle. Tama siis tarkoittaa sita, etta toimin Otaniemeen tuleville vaihto-opiskelijoille tuuttorina. Kiireinen syksy on siis luvassa.

Tyopaikkaa ei talla hetkella ole kesaksi eika syksyksi. Kesatoita on vaihto-opiskelijoiden yleisestikin vaikea hankkia, koska lukukausi venyy taalla jopa heinakuun puoleen valiin asti pitkan tenttikauden takia. Tyonantajat eivat ole yleensa innokkaita palkkaamaan opiskelijoita enaan heinakuussa.

Epaselvaa on viela myos mihin kannan tavarani ja huonekaluni kun palaan taalta. Uuden asunnon hakupaperit ovat olleet jo reilut puolivuotta kasittelyssa. Yleensa hakuaika Nuorisosaation asuntoihin on yksi vuosi, joka tulee tayteen juuri silloin kuin palaan. Saa nahda kuinka tarkka on ajoitus ollut.

Nyt taytyy unohtaa hetkeksi tuleva syksy ja aloittaa opiskelemaan erittain kiinnostavaa mikropiirien suunnittelua huomista laboratoriovuoroani varten.

Kuva on Valenciassa sijaitsevasta akvaariomaailmasta, jossa pystyi mm. kavelemaan vedenalaisessa tunnelissa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tapio! Mitä sinä murehdit jo tulevaa, kun sulla on sielä vielä upeaa aikaa jäljellä. Kyllä ne asiat järjestyy ;). Mut upeeta, et lähdit mukaan tutoritoimintaa! Hyvä hyvä hvyä.

Julia (on palannut)

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja oli muuten upea kuva!:D

Julia