maanantai 31. maaliskuuta 2008

Lomailua ja nähtävyyksiä

Kahden viikon lomailu ja reissailu alkaa loppumaan. Tosin, vieläkin on viikko lomaa ennen kuin koulu alkaa. Viimeisen kahden viikon aikana on tullut nähtyä jo useaan otteeseen mainitsemani Fallas, useita Espanjan kaupunkeja, akvaariomaailma Valenciassa (väittävät Euroopan suurimmaksi) sekä paljon erilaisia ravintoloita. Lomani aikana vierailemassa kävivät vanhempani sekä yksi kaverini Suomesta. On ollut mukava näyttää heille minkälaista elämäni on täällä. Enkä siis tarkoita vain matkustelua ja hienoja ravintoloita. Itseasiassa ennen tätä lomaa olin käynyt ulkona syömässä vain muutaman kerran. Nyt onkin totuttava takaisin arkiseen elämään täällä, joka sinänsä ei ole kuitenkaan kovin arkista.

Vanhempieni mukana tuli Suomesta kaurapuuroa, useita pusseja ruisleipää sekä salmiakkia. Kyllä sitä jo kahden kuukauden jälkeen alkaakin mieli tehdä tätä suomalaista surviver -ruokasettiä.

Tällä hetkellä olen Barcelonassa ja huomenna pitäisi matkata takaisin Valenciaan. Siellä odottavat aina ihanat tehoelektroniikan laboratoriotyöt, jotka tulisi tehdä ensi viikoksi. Mukavaa päästä loman jälkeen takaisin "töihin".

Ei kommentteja: