keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Tehoelektroniikkaa aamusta iltaan

Istun koulussa odottamassa seuraavan tuntini alkua. Kello on seitseman illalla. Paiva alkoi tehoelektroniikan laboratoriovuorolla (johon talla kertaa menin) ja se loppuu samaisen aineen luentoon. Kyseinen kurssi tyollistaakin tulevan viikon paivat lahes aamusta iltaan. Kurssin vaatimusaste on suhteellisen korkea ja laboratoriotoiden selostuksiksi vaaditaan useampi sivu laskuja, graafeja ja selostuksia, jotka on sitten palautettava cd:lla professorille.


Motivaationi on silti korkea. Teknillisessa korkeakoulussa en ole ollut kiinnostunut juuri ollenkaan virtapiirien suunnitelusta ja signaalien analysoimisesta. Jostain syysta taalla motivaationi on selvasti korkeampi. Ehka syyna saattaa olla se, etta taalla todella vaaditaan kurssin lapipaasyyn asian sisaistamista eika pelkastaan laskujen suorittamista. Erona vastaaviin kursseihin Suomessa on myos se, etta taalla ei vastauksia esimerkiksi laskuharjoituksiin voi saada muuten kuin menemalla tunnille ja kopioimalla ne taululta. Internettia ei juurikaan kayteta tassa mielessa hyvaksi. Eli etaopiskelulle voi sanoa taalla hyvastit.


Viime viikolla voitimme tosiaan tiedekuntamme futsal turnauksen ja muistona siita on kuva joukkueestamme finaalin jalkeen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Tapsa!

Onnea Espanjan jalkapallomestarille!

Harva suomalainen on päässyt moiseen!
Stemppiä tehoelek... opiskelulle!
T. Osmo

Tapio kirjoitti...

Kiitos Osmo! tanaan oli turnauksen palkintojenjako ja muu joukkue halusi antaa minulle sen 15 senttimetria korkean pokaalin, jonka voitimme.. On ainakin jotain koti Suomeen vietavaksi :)