sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Paatos saattoi olla hyva tai...

Valitsin sitten jalkapallon labravuoron sijasta. Oliko se hyva paatos, siita voidaan vetaa paatokseni seurauksista johtuen kaksi eri johtopaatosta.

Yksi: professorini ei pitanyt ratkaisustani ja kysyikin minulta kumpi on minulle tarkeampaa tehoelektroniikka vai jalkapallo. Vastaushan oli luonnollisesti sydantani lahella oleva tehoelektroniikan kurssi. Selittelyiksi ei auttanut sen enempaa se, etta sain tiedon muuttuneista aikataulujarjestelyista tuntia ennen labroja, jolloin olin jo luvannut ystavilleni saapuvan otteluun tai sitten viallisesta koulun sahkopostistani. Han myos huomautti, (ei niin ystavalliseen savyyn) etta yksi virhe sallitaan, mutta toisesta lentaa ulos kurssilta.

Kaksi: valitsemalla jalkapallon sain useita uusia espanjalaisia ystavia koulustani. He auttavat minua kehittamaan kielitaitoani seka auttavat varmasti kaytannon asioissa koululla. Paasin myos heti paikalliseen kulttuuriin paremmin sisalle, koska he kutsuivat minut syomaan heidan ystaviensa kanssa tapasta turnauksen paatyttya.

Omassa puntarissani painaa numero kaksi enemman. En tosin tieda kuinka objektiivinen nakokulma minulla asiaan on. Taidan kuitenkin menna huomenna noyrana opiskelijana kysymaan professoriltani miten voisin korvata laboratoriovuoron, joka minulta jai valiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Tapsa!
Kiva lueskella mitä olet sielä puuhaillut, ilmeisesti on ollut mukavaa ja asiat sujuneet hyvin :). Harmillista tosin tuo professorin ryttyily, luulisi olevan itsekin innostunut, että suomi poika on myös jalkapallon ystävä, sillä suurimmalle osalle (?)espanjalaisista jalkapallo on tärkeää. Ehkä tämä kyseinen proffa kuului sitten juuri siihen osaan, joka viihtyy paremmin labrassa ;). Kerrohan miten sen kurssin kanssa kävi?

Terkuin,
Julia

Tapio kirjoitti...

Mukava kuulla, etta on ainakin yksi vakituinen ja luotettava blogimme lukija! :) Terveisia (talla hetkella) todella lampimasta Valenciasta!