keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Koulua "12 tuntia"

Tanaan koulupaivani alkoi yhdeksalta, tai ainakin sen oli maara alkaa. Laboratoriota etsiessani nain sattumalta professorini ja kysyin hanelta missa tuntimme pidetaan. Vastaus oli hyvin nopea, espanjalaiseen tyyliin, etta han on lahettanyt sahkopostia kaikille opiskelijoilleen laboratoriovuoron myohaistamisesta tunnilla. Yhteenkaan minun viidesta eri sahkopostiosoitteesta ei ollut kuitenkaan tullut viestia.

Talla hetkella taistelen kovasti itseni kanssa siita, menenko kyseiselle tunnille vaiko pelaamaan osastomme sisaiseen jalkapalloturnaukseen, jotka siis menevat nyt uusien tuntijarjestelyiden takia paallekkain. Hmm...

Koulupaivani jatkuu kuntosalilla (johon on siis pitanyt varata internetista vuoro ja sinne taytyy silloin myos menna, muuten voi rangaistuksena olla jopa 3 viikon panna yliopiston aktiviteetteihin). Taman jalkeen on espanjankielen opiskelua parin tunnin ajan. Paivan kruunaa 19.30 alkava "innostava ja mielenkiintoinen" tehoelektroniikan luento, joka kestaa aina 21.30 asti. Eipa siis tarvitse illalla paljoakaan lampaita laskea.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terve Tapsa!

hyviä kirjoituksia ja elävää teksiä! Taitaa olla aika makea paikka, jossa mahdollisuus erillaiseen ajaviettoon opiskelun ohella.
Opiskeluiloa!

T. Osku

Tapio kirjoitti...

Kiva etta jaksat lukea teksteja! Nyt on aika alkaa parin viikon lomailu kevaisessa Espanjassa!