maanantai 3. joulukuuta 2007

Beckham -mania Oceaniassa

Uskomatonta kuinka yksi ihminen voi saada aikaan taydellisen kaaoksen ihmisten keskuudessa. Viime lauantaina pelattiin Wellingtonissa ystavyysottelu paikallisen ammattilaisseuran seka kuuluisaksi tulleen LA Galaxyn, johon David Beckham siirtyi viime kesana Espanjasta, valilla.

Mitaan muuta syytahan ottelulle ei ollut kuin se, etta siella pelaa Becksi. Mitaan merkitysta ottelulla ei kaytannossa ollut. Wellington joutui kyllakin maksamaan 1,5 miljoonaa euroa Galaxylle, jotta he saapuisivat Uuteen-Seelantiin. Kuuluisa Beckham, ja hanen sitakin tuntemattomammat seurakaverinsa, saapuivat tanne suoraan Sydneysta, jossa vastaava tapahtuma jarjestettiin edellis viikolla.

Becksi + muut asuvat rannan tuntumassa sijaitsevassa hotellissa, jonka edessa notkuu kymmenia ihmisia toivossa nakevansa edes vilauksen jumaloimastaan ihmisesta. Beckhamilla tuntuu olevan kaikille jotain: miehet odottavat taman kuuluisia vapaapotkuja ja keskityksia, kun taas naiset tuntuvat odottavan vain pelin paattymista, jolloin on aika riisua pelipaita ja vaihtaa se vastustaja joukkueen pelaajan kanssa.

Ainakin Beckham brandi on loistavasti luotu. Itse olen sita mielta, etta amerikkalaisjoukkueen tanne tuominen oli hyva idea: puistot, kadut ja kentat olivat sunnuntaina taynna jalkapalloa potkivia ihmisia aina lapsista aikuisiin.

Ei kommentteja: