tiistai 11. joulukuuta 2007

Loma Uudessa-Seelannissa


Eilen loppui kahden kuukauden työharjoittelujaksoni ja tänään on siis ensimmäinen "virallinen" lomapäiväni. Kuten aikaisemmin jo mainitsin, tutustun parin päivän ajan vielä tällä viikolla Aucklandissa sijaitsevaan valaistusalan yritykseen sekä osallistun heidän pikkujoulujuhlaansa.

Perjantaina suuntaan saksalaisen ystäväni kanssa kohti Uuden-Seelannin pohjoiskärkeä, jossa vietän ensimmäiset kolme päivää surffikoulussa lähellä Kaitaiaa. Sääennusteet lupaavat lähes 25 astetta, mutta sateet ovat todennäköisiä.

"Koulun penkiltä" jatkan Bay of Island:n alueelle, joka sijaitsee myös pohjoisessa, itärannikolla. Tämä rantoja täynnä oleva turistikohde tarjoaa mm. veneretkiä, joiden aikana on mahdollista uida delfiinien seassa. Kun olen saanut tarpeekseni rantahiekasta, niin palaan bussilla takaisin Aucklandiin, jossa sitten yövyn viimeiset pari yötä.

Tarkoituksenani on viettää lomallani mahdollisimman paljon aikaa ulkona sekä pysyä kaukana tietokoneita muistuttavista laitteista.

1 kommentti:

Julia kirjoitti...

Niin se Tapsan syksy Uudessa-Seelannissa höömöttää loppuaan ja on aika palata, ainakin hetkeksi, tänne meidänkin naapurustoon. Oikein mukavi viimeisiä päiviä siellä ja turvallista kotimatkaa tänne Suomen maahan (joka huutaa lumettomuuttaan!). Ja mukavaa joulun aikaa! Sun pitää sit järjestää kuvien katselu ilta ja kertoa kuulumiset!

ps. kommentista tuli vähän pitkä eikä mikään kommentin omainen ;)

Terkuin, Julia