perjantai 12. lokakuuta 2007

Arki nurkan takana

Vaihto-opintojen tähän mennessä kaksi kiireisintä viikkoa alkavat olla ohi. Tänään päivällä vietettiin johdatuskauden päättäjäisiä ja viikonlopuksi lähdemme viimeiselle yhteiselle tutustumismatkalle. Maanantaina opintojen harmaa arki alkaa vihdoin. Tuntuu melkein siltä, että opintojen alettua vapaa-aikaa tulee olemaan enemmän kuin nyt.

Pariin viime viikkoon on mahtunut jos jonkinmoista juhlaa ja matkaa. Olemme muun muassa vierailleet Wiesbadenin kaupungissa, Rheingaun viininviljelyalueella ja erään lähikylän olutfestivaaleilla. Jostain syystä melkein joka ilta jollakin vaihto-opiskelijalla näyttää myös olevan syntymäpäiväjuhlat. Järjestetty ohjelma vähenee (onneksi) hieman opintojen alettua.

- - -

Ostin myös pari viikkoa sitten halvan sähkökitaran vahvistimineen, joten nyt pystyy taas soittamaan. Jätin tarkoituksella hyvän kitarani Suomeen, sillä en uskaltanut ottaa moista kallista kapistusta tänne epämääräisiin asumisoloihin. Innokkaita soittokavereita on myös löytynyt sen verran, että olemme jo päättäneet perustaa bändin. Tyylisuunnasta on hieman erimielisyyksiä ja harjoittelupaikka on vielä hakusessa, mutta eiköhän siitä jotain tule.

Ei kommentteja: