keskiviikko 13. kesäkuuta 2007

Sähkön sinistä

Tähän mennessä on tuntunut siltä, että olemme olleet vain jonkun blogin kirjoittajia. Tämä sen takia, että emme olleet blogimme luomisprosessissa mukana. Sen hoiti nimittäin ihana ex-esimiehemme Mari. Tänään päätimmekin tehdä sivustamme meidän näköisemme.

Pohdimme Jonin kanssa blogimme eri taustavaihtoehtoja sekä sen ulkoasua kokonaisuudessaan. Yksi tausta koostui isoista vihreistä palkeista, jotka loivat luonnonläheisen ympäristön. Tajusimme, että tämän täytyi kuulua Maatalous-metsätieteellisen opiskelijoille. Toisessa vaihtoehdossa esiintyi vanhanajan tekstiä sekä huolitellun tarkkaa ruskeaa rajausta reunaviivoissa. Tämäkään ei tullut kyseeseen, koska emme halunneet varastaa ”oikislaisten” blogipohjaa.

Seuraavat eteemme tulleet vaihtoehdot olivat väritykseltään liian raskaita tai liian räikeitä, pääosin täysin mitäänsanomattomia. Etsimme raikasta, piristävää ulkoasua, joka kuvaisi tekniikkaa ja sähköä, mutta ei kuitenkaan sillä tavanomaisen korrektilla ulkoasulla. Tämän takia päädyimme edessänne näkyvään muottiin.

Nykyäänhän on niin, että sisältö on vain osa menestyvää konseptia. Ulkonäkö on se toinen, ja välillä jopa tärkeämpi osa. Tämä monesti sähkön markkinoinnissa unohdetaan.

2 kommenttia:

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Onnea uudelle ulkoasulle ja myös lisääntyneille linkeille! Siitä se blogin muokkaus lähtee :)

Ja kutsu Kallioon tulee sitten juhannuksen jälkeen!

Tapio kirjoitti...

Hyvä kuulla. Sitä tässä on odotettukin :)