perjantai 25. tammikuuta 2008

Asunnon etsintaa

Hiki virtaa ja vasyttaa. Ei kyllakaan opiskelujen, saan tai rantalentopallon takia. Asunnon etsinta ja niista kilpaileminen muiden satojen halukkaiden kanssa on stressaavaa. Itse olin eilen neljassa kamppaesittelyssa, jossa yhdessakin asunnossa oli samaan aikaan 5 muuta hakijaa ja 15 oli jo kaynyt ennen meita. Kaikki me taistelimme yhdesta vapaasta huoneesta.

Taalla kamppaa haetaan joko netin kautta tai sitten valotolpissa olevien ilmoitusten perusteella. Sitten kun haluamansa kohteen loytaa, niin on soitettava vuokraajalle ja sovittava tapaaminen. Tapaamisen jalkeen ei auta muuta kuin odotella vastausta vuokraajalta, jos sellaista on edes tulossa. Itse olen tuijottanut koko paivan puhelintani, josko he soittaisivat ja kertoisivat iloisia uutisia eilisesta asunnosta, jota olin katsomassa.

Muuten elama taalla on ollut mukavaa, mutta hektista. Kunhan asuntoasiat tulevat jarjestykseen, niin yksi ja se isoin murhe vierahtaa pois harteilta.
Huomenna on edessa taas koko paiva Valenciassa asuntoa metsastaessa. Toivottavasti seuraavalla kerralla voin jo kirjoittaa MINKALAINEN asunto minulla on.

Ei kommentteja: