sunnuntai 11. marraskuuta 2007

Muutto luksussviittiin

Molemmat kamppikseni lahtivat lukukauden paatyttya koteihinsa eri puolille Uutta-Seelantia. Taman takia pyysin siirtoa johonkin kamppaan, josta loytyisi hyvaa seuraa. Seurauksena sain upean kulmahuoneen hienolla nakoalalla (kuva) seka saksalaisen kamppiksen.


Kavi selville, etta tama saksalainen poika on taalla hyvin samoista syista kuin mina. Han suorittaa kahden kuukauden palkatonta tyoharjoittelua yliopistolla ja palaa takaisin Eurooppaan samoihin aikoihin kuin mina. Tama kaveri vaikuttaa hyvin rennolta tyypilta ja tuntuu silta, etta meilla on yhteista enemman kuin minulla oli naiden kahden entisen kamppiksen kanssa yhteensa.


Eilen oli taas mielenkiintoinen sunnuntai paiva.

Lahdin hieman ennen puoltapaivaa kavelemaan Wellingtonin nakoala kukkulalle (josta otettu kuva), jonka jalkeen vaeltelin upeilla kavelypoluilla ja metsassa reilun tunnin. Kotimatkalla paatin poiketa isolle puistoalueelle auringosta nauttimaan. Auringon otto vaihtuikin lahes kolmen tunnin futisotteluksi skotit vastaan kiiwit. Oman taustani takia paatin pelata ensimmaisen puoliskon skoteilla ja toisen paikallisten puolella. Hikisesta ja tiukasta ottelusta muistona on yhteinen joukkuekuva.

Ei kommentteja: